Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Mesaj tarafından <MudVayne> Bir Cuma Ocak 25 2008, 23:40

Testin cevapları kendi içindedir. Testi bir bütün olarak görmeden testin çözülemeyeceğini sanıyorum. Tahminime göre cevap anahtarı tektir. Farklı anahtarlar bulanların beni haberdar etmeleri rica olunur. Testin bir de amacı vardır.


1.Bu testte cevabı A olan ilk soru hangisidir?
A.1
B.2
C.3
D.4
E.5

2.Bu testte sadece iki ardışık sorunun cevabı aynıdır. Bunlar hangi sorulardır?
A.7 ve 8
B.9 ve 10
C.11 ve 12
D.13 ve 14
E.15 ve 16

3.Bu testte cevabı E olan kaç soru vardır?
A.3
B.4
C.5
D.6
E.7

4.Bu testte cevabı E olan ilk soru hangisidir?
A.9
B.10
C.11
D.12
E.13

5.Bu testte hangi harf sadece bir defa cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

6.Bu sorunun cevabı bu testteki hangi sorunun cevabıyla aynıdır?
A.16
B.15
C.14
D.13
E.12

7.Bu sorunun cevabı bu testteki 19. sorunun cevabıyla aynıdır. Bu cevap hangisidir?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

8.Bu sorunun cevabı bu testte toplam kaç kez cevap olmuştur?
A.4
B.5
C.6
D.7
E.8

9.Bu testte cevabı sesli harf olan kaç soru vardır?
A.6
B.7
C.8
D.9
E.10

10.Bu testte cevabı sessiz harf olan kaç soru vardır?
A.7
B.8
C.9
D.10
E.11

11.Bu testte cevabı bu sorununkiyle aynı olan son soru hangisidir?
A.10
B.12
C.13
D.14
E.15

12.Bu testte cevabı bu sorununkiyle aynı olan ilk soru hangisidir?
A.4
B.5
C.6
D.7
E.8

13.Bu testte bu sorunun cevabı bundan sonra (bu hariç) kaç kez geçecektir?
A.5
B.4
C.3
D.2
E.1

14.Bu testte hangi harf en çok cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

15.Bu testte bu sorunun cevabı ilk olarak hangi soruya cevap olmuştur?
A.5
B.6
C.7
D.8
E.9

16.Bu testte cevapları soru numaralarının sırasıyla yan yana yazılınca anlamlı bir kelime çıkan sorular hangileridir?
A.3, 4, 5 ve 6
B.5, 6, 7 ve 8
C.6, 7, 8 ve 9
D.7, 8, 9 ve 10
E.11, 12, 13 ve 14

17.Bu testin ilk ve son sorularının cevapları nedir?
A.A ve E
B.B ve D
C.C ve C
D.B ve A
E.D ve E

18.Bu testte hangi harf daima soru numarası çift olan sorulara cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

19.Bu testte hangi harf toplam 7 kez cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

20.Bu sorunun cevabı bu testte daha önce kaç kez geçti?
A.5
B.6
C.7
D.8
E.9

Evet hadi bakalım bekliyorum cevaplarınızı.

KaynaK:Geocities

<MudVayne>
Administrator
Administrator

Erkek
Mesaj Sayısı : 1753
Yaş : 56
Nereden? : Türkiye Cumhuriyeti!!!
Meslek : Profesyonel Admin
Takımınız : PSV Eindhoven
Ruh Hali :
Takım :
Reputation : 0
Points : 165
Kayıt tarihi : 29/11/07

Kullanıcı profilini gör http://adolla.pforum.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Mesaj tarafından BeRkAy Bir C.tesi Mart 15 2008, 21:54

alla alla çhok ilginç bişey walla çözemedim doan bi hoplatıwersene cwbı

BeRkAy
Emekli
Emekli

Erkek
Mesaj Sayısı : 781
Yaş : 22
Nereden? : FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Meslek : Ögrnci
Takımınız : FnerBhçe
Ruh Hali :
Reputation : 0
Points : 0
Kayıt tarihi : 30/11/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Mesaj tarafından <MudVayne> Bir C.tesi Mart 15 2008, 22:08

tabii

1-b
2-a
3-b
4-a
5-c
6-a
7-d
8-d
9-e
10-d
11-e
12-d
13-e
15-a
16-d
17-a
18-d
19-a

dikkatlice cevapları ard arda okuyun:baba caddede dede adada.

_________________
Lola Fan Club xD

[br]Click here to feed me a fruit![br]Get your own at Dinomon!

<MudVayne>
Administrator
Administrator

Erkek
Mesaj Sayısı : 1753
Yaş : 56
Nereden? : Türkiye Cumhuriyeti!!!
Meslek : Profesyonel Admin
Takımınız : PSV Eindhoven
Ruh Hali :
Takım :
Reputation : 0
Points : 165
Kayıt tarihi : 29/11/07

Kullanıcı profilini gör http://adolla.pforum.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Mesaj tarafından BeRkAy Bir C.tesi Nis. 26 2008, 10:36

hmm baya ilginçmiş yaa sağol doğan paylaşım için

BeRkAy
Emekli
Emekli

Erkek
Mesaj Sayısı : 781
Yaş : 22
Nereden? : FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Meslek : Ögrnci
Takımınız : FnerBhçe
Ruh Hali :
Reputation : 0
Points : 0
Kayıt tarihi : 30/11/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Mesaj tarafından SU Bir Cuma Eyl. 19 2008, 14:14

süper bişi ama ilginçççç........

SU
Emekli
Emekli

Kadın
Mesaj Sayısı : 107
Yaş : 22
Nereden? : İZMİR
Meslek : öqRenci
Takımınız : buc4.!
Ruh Hali :
Reputation : 0
Points : 0
Kayıt tarihi : 25/03/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Mesaj tarafından <MudVayne> Bir Cuma Eyl. 19 2008, 21:50

Biz dandik paylaşım yapmayız Biggrin

_________________
Lola Fan Club xD

[br]Click here to feed me a fruit![br]Get your own at Dinomon!

<MudVayne>
Administrator
Administrator

Erkek
Mesaj Sayısı : 1753
Yaş : 56
Nereden? : Türkiye Cumhuriyeti!!!
Meslek : Profesyonel Admin
Takımınız : PSV Eindhoven
Ruh Hali :
Takım :
Reputation : 0
Points : 165
Kayıt tarihi : 29/11/07

Kullanıcı profilini gör http://adolla.pforum.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Kendinize Yönelik Yetenek Testi

Mesaj tarafından Sponsored content


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz